Armonea

Bij Armonea zijn de volgende vacatures:Verpleegkundige woonzorgcentrum Quietas

Head Care - Hoofd bewonerszorg

Directeur-adjoint pour notre résidence Eden Green

Zorgkundige woonzorgcentrum Dageraad

Hoofdverpleegkundige woonzorgcentrum Ter Meeuwen

Zorgkundige Woonzorgcentrum Ter Meeuwen

Head Administration (hoofd administratie) woonzorgcentrum Salve

Schoonmaakmedewerker woonzorgcentrum Gaerveld

Zorgkundige woonzorgcentrum Ter Venne

Animator Animatrice woonzorgcentrum Salve

Keukenhulp woonzorgcentrum Ter Bake

Kok / Hulpkok woonzorgcentrum De Vlamme

Verzorgende woonzorgcentrum Ter Venne Jobstudente

ICT Advisor

Directeur / Directrice de maison de repos

Directeur Woonzorgcentrum

Verpleegkundige woonzorgcentrum Gravenkasteel

Hoofdverpleegkundige Woonzorgcentrum Heiberg

Kok Residentie Van Rijswijck

Verpleegkundige residentie Populierenhof
< Vorige12345678Volgende >

Over Armonea:

Aantal medewerkers 9000
Armonea is de grootste onafhankelijke aanbieder van seniorenzorg in België en behoort tot de top-tienspelers van Europa. In 82 woonzorgcentra, serviceflats en service-residenties verspreid over heel België, in 26 woonzorgcentra en 6 dagcentra in Spanje en in 17 woonzorgcentra in Duitsland voelen onze ruim 14.000 senioren zich dankzij 9.000 medewerkers elke dag thuis.

Al bijna 40 jaar geven wij onze residenten alle mogelijkheden om te genieten van elke dag. We geloven dat op geluk geen leeftijd staat, dat iedereen zijn verhaal heeft en uniek is en dat we kunnen inspireren tot een positieve kijk op leef-tijd. We doen dit door onze residenten een thuisgevoel te geven, te laten genieten van elke dag, in contact te houden met familie en vrienden en hen ook uitstekende zorg te bieden. Zodat onze residenten hun leven kunnen leiden zoals zij dat wensen, met een gerust gemoed.

Onze gemotiveerde medewerkers staan elk op hun manier (verpleging & verzorging, animatie, schoonmaak, keuken, administratie, ...) paraat voor onze senioren.
 
Ambitieus en vooruitstrevend
Armonea streeft ernaar de referentie te zijn in de zorg- en dienstensector voor senioren, op het vlak van ontwikkeling, kwaliteit en operationele excellentie: door onze senioren een kwalitatieve leefomgeving, dienst en zorg aan te bieden, met respect voor hun autonomie en individuele behoeften en wensen. Onze ambitie is ook duidelijk merkbaar door de bouw van verschillende nieuwe woonzorgcentra in de komende jaren.
 
Een plek waar de mens centraal is
Onze slogan is "Op geluk staat geen leeftijd”. En dat is niet voor niets: elke dag omringen onze 5.600 medewerkers meer dan 9.200 senioren met de beste zorgen en het grootste comfort. En zoals onze medewerkers voor onze residenten zorgen, zo zorgt armonea ook voor zijn medewerkers: door hen goed te begeleiden en voortdurend bij te scholen. Er zijn bij armonea verschillende mogelijkheden om je te ontwikkelen: je kan je specialiseren tot expert in een bepaald vakgebied, maar ook doorgroeien naar een leidinggevende functie.
 

Jouw potentiele werkgever: