Armonea

Bij Armonea zijn de volgende vacatures:Keukenmedewerker woonzorgcentrum Rodenbach

Verpleegkundige woonzorgcentrum Pagode

Infirmier / Infirmière pour notre établissement Pagode

Infirmier / Infirmière pour notre établissement Henri Dunant

Zorgkundige woonzorgcentrum De Stichel

Verpleegkundige woonzorgcentrum De Notelaar

Verpleegkundige woonzorgcentrum Gaerveld

Verpleegkundige woonzorgcentrum Les Floralies

Infirmier Infirmière Résidence du Parc

Zorgkundige woonzorgcentrum Plantijn

Job étudiant en entretien pour notre résidence Messidor

Schoonmaakmedewerker Jobstudent residentie Messidor

Responsable administratif pour notre établissement Pagode

Hoofd Administratie woonzorgcentrum Pagode

Zorgkundige woonzorgcentrum Ter Venne

Verpleegkundige woonzorgcentrum Les Floralies

Infirmier Infirmière pour notre établissement Les Floralies

Verzorgende woonzorgcentrum Salve - Jobstudent

Verpleegkundige woonzorgcentrum Dageraad

Verpleegkundige woonzorgcentrum Spanjeberg
< Vorige12345678

Over Armonea:

Aantal medewerkers 9000
Armonea is de grootste onafhankelijke aanbieder van seniorenzorg in België en behoort tot de top-tienspelers van Europa. In 82 woonzorgcentra, serviceflats en service-residenties verspreid over heel België, in 26 woonzorgcentra en 6 dagcentra in Spanje en in 17 woonzorgcentra in Duitsland voelen onze ruim 14.000 senioren zich dankzij 9.000 medewerkers elke dag thuis.

Al bijna 40 jaar geven wij onze residenten alle mogelijkheden om te genieten van elke dag. We geloven dat op geluk geen leeftijd staat, dat iedereen zijn verhaal heeft en uniek is en dat we kunnen inspireren tot een positieve kijk op leef-tijd. We doen dit door onze residenten een thuisgevoel te geven, te laten genieten van elke dag, in contact te houden met familie en vrienden en hen ook uitstekende zorg te bieden. Zodat onze residenten hun leven kunnen leiden zoals zij dat wensen, met een gerust gemoed.

Onze gemotiveerde medewerkers staan elk op hun manier (verpleging & verzorging, animatie, schoonmaak, keuken, administratie, ...) paraat voor onze senioren.
 
Ambitieus en vooruitstrevend
Armonea streeft ernaar de referentie te zijn in de zorg- en dienstensector voor senioren, op het vlak van ontwikkeling, kwaliteit en operationele excellentie: door onze senioren een kwalitatieve leefomgeving, dienst en zorg aan te bieden, met respect voor hun autonomie en individuele behoeften en wensen. Onze ambitie is ook duidelijk merkbaar door de bouw van verschillende nieuwe woonzorgcentra in de komende jaren.
 
Een plek waar de mens centraal is
Onze slogan is "Op geluk staat geen leeftijd”. En dat is niet voor niets: elke dag omringen onze 5.600 medewerkers meer dan 9.200 senioren met de beste zorgen en het grootste comfort. En zoals onze medewerkers voor onze residenten zorgen, zo zorgt armonea ook voor zijn medewerkers: door hen goed te begeleiden en voortdurend bij te scholen. Er zijn bij armonea verschillende mogelijkheden om je te ontwikkelen: je kan je specialiseren tot expert in een bepaald vakgebied, maar ook doorgroeien naar een leidinggevende functie.
 

Jouw potentiele werkgever: