Over AMNorman:

Aantal medewerkers 20
AMNorman is een gespecialiseerde consultancy-organisatie.
 
AMNorman begeleidt KMO ’s bij het opzetten van kwaliteitssystemen, het behalen van certificaten en erkenningen en het optimaliseren van hun organisatie.
 
We zijn actief in heel diverse sectoren en diverse schema’s: voeding (BRC, IFS, FSSC, SQF, ISO22000, ACG, ..), diervoeding (GMP, GMP+, QS, ..), transport (ISO 9001, SQAS, ISO14001, ..), voertuigconstructie (COP, IGK, WVTA, ..) en bouw (ISO9001, ISO1090, ..).
 
De leidraad in onze dienstverlening is het aantoonbaar maken van conformiteit met wettelijke en normatieve eisen met een minimale administratieve belasting en gericht op optimaal economisch functioneren van onze klanten.
 
Onze medewerkers vormen samen een hecht generalistisch en creatief team waarin elkeen zich specialiseert in één of twee kerndomeinen. Dit is een doelbewuste strategie van specialisatie zonder oogkleppen over sectoren en systemen heen.
 
Onze klanten zijn kleine en middelgrote bedrijven. Hoofdzakelijk in Vlaanderen. Steeds vaker worden wij door buitenlandse ondernemingen geraadpleegd wanneer zij op de Belgische markt wensen te opereren.
 
Uitgebreide info over ons kan u vinden op amnorman.be (klik links op ons logo).

Jouw potentiele werkgever: